גדילה, התעוררות באמצע הלילה כלב,בת 11

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

21/03/2019 | 01:20 | מאת: אמא מודאגת

היי דוקטור, אני גרה בכפר ובדגש על רחוב עם הרבה כלבים, לשכנים החדשים שלנו יש כלב שנובח כל שעה וחצי בלילה בערך. ובכך מעיר את בתי שהחדר שלה קרוב לבית של השכנים כל שעה וחצי בלילה ואז ישר היא חוזרת לישון מעייפות, היא לא זוכרת שהיא התעוררה בלילה שאני שואלת אותה את זה בבוקר אבל אני כן, כי כל פעם שאני שומעת את הכלב אני הולכת לחדר שלה לבדוק אם היא ערה ובדרך כלל היא כן. בעלי אמר שזה לא טוב לגדילה שלה כי זה עוזר את המחזורי שינה או משהו(אני לא מבינה בזה) רציתי לדעת האם זה באמת לא טוב לגדילה שלה זה שהיא מתעוררת וממשיכה לישון כמה פעמים בלילה?

שלום רב, נראה לי שאת חרדה, ומתעוררת הרבה יותר ממנה. זה נכון שחוסר שינה בילדים עלול להביא להפרעות בגדילה אך לא נראה לי שזה המצב. מציעה לך בפרט ולשתיכן להשתמש באטמי אוזניים. חג שמח ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות