מסוגל לשמור על רצף שינה רק באמצעות 6מג דוקספין

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

23/02/2019 | 19:31 | מאת: יוחנן

מסוגל לשמור על רצף שינה רק באמצעות 6מג דוקספין. כאשר אני מפסיק את הכדור, לאחר שבוע מההפסקה אני מתעורר באמצע הלילה עד אשר חוזר לקחת את הכדור... מה זה אומר ואיך ניתן לנסות לשמור על רצף השינה ללא הכדור?

דוקספין במנון 6 מג? זהו מנון סופר נמוך. אם זה מה שעוזר ואין תופעות לוואי אז מדוע לא להמשיך? ואם בכל זאת ברצונך להפסיק הרי שצריך להתכונן למספר ימים קשים. לדבוק בכללי התנהגות שינה הכתובים בכל מקום בסייבר ויש סיכוי שזה יסתדר. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות