התכווצויות בבטן לפני הירדמות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

08/02/2019 | 18:38 | מאת: מיקה

שלום רב לאחרונה לפני נסיונות הירדמות בשעות הצהריים ממש לפני כניסה לשינה אני חשה זבנג, מעין צביטה בבטן העליונה חזקה שמקפיצה אותי ולא מאפשרת להירדם פעם אחר פעם. מובן שאינני יכולה להירדם ואחרי מספר פעמים כאלו קמה כבר הרבה שנים שלוקחת טרנקסל בלילה ככדור שינה ואז זה לא קורה. מדוע זה קורה? זה מבהיל דבר נוסף בבוקר כשמתעוררת לפעמים חשה בצורך בלתי נשלט להתמתחות עזה עד כאב זה קורה ממש מתוך שינה בהתעוררות בדרך כלל באותו יום יעלה פתאום הלחץ דם. מהן תופעות אלו ? הרבה תודה.

יכול להיות שמדובר בהתקפי חרדה, במיוחד לאור העובדה שטרנקסל עוזר לעיתים. מציעה לפנות להתייעצות לפסיכיאטר בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות