קיום יחסי מין עם בן זוג הסובל מהפרעות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

06/02/2019 | 11:58 | מאת: עינת

שלום, אני מתחילה לצאת עם מישהו חדש שעוד לא היה בינינו מגע מיני. הבחור סובל מהפרעת שינה שבה הוא לא מצליח להתעורר משעונים מעוררים/שמעירים אותו, והוא ממשיך לישון עד השעות 11:00-14:00 ומתעורר רק כשהגוף שלו מעיר אותו. (הוא סיפר שזה כתוצאה ממחלת שינה, ולא מעצלנות, והוא עתיד ללכת למעבדת שינה.) ייתכן שבעיית שינה זו נובעת ממחלה שיכולה להיות מדבקת? למשל HIV, מחלת הנשיקה, וכו'? האם אני צריכה לחשוש לקיים איתו מגע מיני עתידי, בין אם זה נשיקות וקיום יחסי מין? תודה.

06/02/2019 | 14:31 | מאת: עינת

אני לא מצליחה לראות את התשובה שכתבת (תקלה טכנית באתר?), תוכלי לפרסם אותה שוב? תודה.

שהחשש שלך לא נראה סביר

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות