שעות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

07/10/2013 | 22:02 | מאת: דליה

אני יושנת כ 6 שעות , ברוב המקרים אין אפשרות ליותר , אני מתעוררת מאוד עייפה וכל היום אני מרגישה צורך לישון , אין לי אפשרות לישון צהריים , מה אפשר לעשות עם זה ? הגוף שלי לא מתרגל

חסך שינה שכזה הוא בחירה שלך (או בחירה של מהלך החיים...) הגוף לא אמור להתרגל לזה הוא דורש את שלו. אם ביכולתך להוסיף שנת צהריים בת כשעה זה יכול לעזור. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

16/10/2013 | 21:39 | מאת: בן מרדכי

שלום. בקרוב אהיה בן 76. בשנתיים האחרונות שנתי בלילה הצטמצמה ל2-3 שעות ובשעות היום הייתי בקושי פעיל. זודורם וחב' כמעט לא עזרו עד.. שהתחלתי לקחת לפני 6 שבועות כדורי מלטונין ומאז כבר 3 שבועות שאני נרדם כמו תינוק ובשעות היום במלוא הפעילות. לא מבין מדוע רופאי דחה את בקשתי לתרופה של חמר זה. הכדורים לא נמכרים בארץ ויובאו . מדוע כמעט רק אצלנו חל איסור על שיווק חופשי. אמרו כי זה הורמון. האם התועלת לא שקולה כנגד הנזק שלא הוגדר. אודה על תשובה

12/10/2013 | 23:10 | מאת: איציק

אני בן 68 לפניכחמש שנים התעלפתי בשירותים ומאז אני מרגיש חולשה שהולכת וגוברת בכל שנה.כל הבדיקות חיובי מלבד הומוגלובין נמוך גבולי.אני עושה כושר שעה וחצי 3 פעמים בשבוע.הרופא פנימי שלי כבר הרים ידיים אני כבר לא מסוגל לתפקד .ישן 10 שעות ומאלץ את עצמי לקום .המשקה רייד בול עוזר לכמה שעות.לוקח תרופות נגד קולסטרול וסחרחורות {תיזותיאזיד}האם יש פיתרון לבעיה?

איני בטוחה שההתעלפות אותה אתה מתאר קשורה בהכרח להפרעת שינה אך אדם שישן 10 שעות וחש תחושת שינה לא מרעננת ועייפות במהלך היום זו סיבה טובה לבדיקת שינה במעבדת שינה. פנה לרופא המשפחה בבקשה להפניה בברכה ד"R מיכל לוסטיג

12/10/2013 | 23:10 | מאת: איציק

אני בן 68 לפניכחמש שנים התעלפתי בשירותים ומאז אני מרגיש חולשה שהולכת וגוברת בכל שנה.כל הבדיקות חיובי מלבד הומוגלובין נמוך גבולי.אני עושה כושר שעה וחצי 3 פעמים בשבוע.הרופא פנימי שלי כבר הרים ידיים אני כבר לא מסוגל לתפקד .ישן 10 שעות ומאלץ את עצמי לקום .המשקה רייד בול עוזר לכמה שעות.לוקח תרופות נגד קולסטרול וסחרחורות {תיזותיאזיד}האם יש פיתרון לבעיה?

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות