עייפות כרונית מתגברת ומתישה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

30/01/2019 | 12:59 | מאת: דודו

מאז אוקטובר אני מאובחן כחולה טרזת נפוצה , כבר שנה כמעט אני עייף וחסר אנרגיות הדבר משפיע לח על חיי היומיום .. לציין כי אני נוטל פרוביגיל בקבןע והדבר אינו משפיע.. השאלה שלי אם יד משהו בסגנון שיכול להשפיע עליי יותר טוב ולאורך זמן? אפילו טבעי , תודה מראש .

שלום, פרוביגיל ניתן ליטול עד 400 מג ליום או נוביגיל 500 מג. במידה ובמינונים אלה אין שינוי לטובה בעייפות כדאי לנסות את אחת התרופות ממשפחת ה"סטימולנטים" כמו קונצרטה, ריטלין וכו. בהצלחה והרגש בטוב ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות