הפרעות שינה- מצב לא מובן שקרה לי.

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

28/01/2019 | 19:38 | מאת: בעיית שינה שקרתה לי הלילה.

קרה לי הלילה ואני יודעת שזו לא הפעם הראשונה,שהרגשתי שאני עדיין נמצאת בסיטואציה שהייתי כמה שעות לפני שהלכתי לישון.זאת אומרת שהרגשתי שהסיטואציה מתמשכת ואני עדיין נמצאת בה למרות שזה נגמר.אני זוכרת שקמתי עם הגב למצב של ישיבה ממצב של שכיבה והייתי בסיטואציה וחזרתי לישון על הגב.זה מרגיש לי כאילו זה קרה משהו כמו 4 פעמים ובפעם האחרונה הייתי מודעת לזה שזה קורה ואמרתי לעצמי שהסיטואציה הייתה כבר ועכשיו אני ישנה.אחרי שאמרתי את זה לעצמי הצלחתי לישון רצוף.השאלה שלי היא מה קורה לי בזמן הזה ולמה זה קורה.זה די מבהיל כי אני מרגישה שאני קלועה במה שהיה כבר וכאילו המוח ממשיך את הסיטואציה שהייתה לפני שהלכתי לישון.

מתנצלת, לא יכולה לחשוב על משהו קונקרטי נזקקת לשמוע ולברר יותר

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות