יותם שעות שינה גדילה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

14/11/2018 | 21:14 | מאת: יותם

שלום דוקטור אפשר להגיד שאני לא הילד שישן הכי טוב בעולם אבל רציתי לדעת משהו חבר שלי אמר לי שהשעתיים הראשונות שישנים בלילה הורמון הגדילה מופרש רציתי לדעת איך זה עובד אחרי כמה שעות שינה מופרש הורמון הגדילה במיטבו כלומר באיזה שעות של השינה גדלים ועוד שאלה ואם אני ישן לילה אחד שלוש שעות ולילה אחר שבע אז לא יהיה הבדל בין הגדילה אם הייתי ישן בלילה האחר עשר שעות למשל

אכן הורמון הגדילה מופרש בלילה אבל הדאגה היא יותר נרחבת אם ישנם לילות בהן אתה ישן שלש שעות. איני יודעת בן כמה אתה ולכן לא לכמה שעות שינה אתה זקוק אבל אין ספק שאתה זקוק ללפחות 7.5 - 8 שעות שינה בלילה אם לא יותר. אי אפשר להסתפק בשלש שעות שינה לילה גם אם זה "רק " מספר פעמים בשבוע. מציע לך להתייעץ עם רופא המשפחה. ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות