גדילה התפתחות שיה מאוחרת בן 15

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

04/11/2018 | 18:47 | מאת: בר

היי דוקטור,שמעתי מחבריי שאם אני הולך לישון אחרי השעה שלוש בלילה אז אני לא גדל בלילה לא משנה כמה אני ישן, אז שתי דברים דבר ראשון רציתי לדעת אם זה נכון דבר שני, בפי יש הסבר שאני חושב עליו למה זה לא נכון, אז אני חושב שזה לא נכון מכיוון שלדעתי זה לא הגיוני מכיוון שאם תיסע לארצות הברית ותילך לישון ה10 זה יהיה כאילו הלכת לישון בשבע בבוקר אז נכון אני גם חושב שאם את הולך לישון ככה בסופש ואז ביום ראשון אתה הולך לישון בשעה נורמלית אז באמת זה לא בריא לשעון הביולוגי אבל אם אתה הולך לישון ככה לתקופה ממושכת והשעון כבר מתהפך אני לא חושב שיש בעיה אני צודק?

הי בר, שעות השינה שלך תלויות בשעון הביולוגי, וכנראה שהוא שעון מאוחר (דחוי). מה שעלול לפגוע בגדילה הוא משך שעות השינה (שמשתנה בהתאם לגיל ובבגרות הוא לפחות 7 שעות ברצף) . בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות