התעוררות אחרי 10 דקות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

01/11/2018 | 18:40 | מאת: ורד

שלום רב, מאז שנכנסתי לתקופת גיל המעבר (לפני הרבה שנים) מופיעה אצלי תופעת שינה מטרידה מאד: 10 דקות אחרי שאני נרדמת בלילה - אני מתעוררת עם דופק מהיר. אמנם אני מצליחה לחזור לישון אחרי כמה דקות אך זו תחושה מבהילה. אם אני משתמשת בסטילנוקס - זה לא קורה. אבל, אני מבינה שהשימוש לאורך זמן בו לא רצוי. מה האלטרנטיבה?

שלום, יתכן ומדובר בהתקפי חרדה ליליים. בכל מקרה את מתארת רמת עוררות מוגברת . איני שוללת שמוש למספר שבועות ואפילו חודשים קצר בסטילנוקס . אך כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה באפשרות של טיפול עמוק יותר. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות