שכרות שינה לילה בוקר צהריים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

21/08/2018 | 17:53 | מאת: עדי

כבר תקופה שאחרי שאני נירדמת ממש בדקות הראשונות אני מתעוררת פתאום משום סיבה, מבובלבלת לא זוכרת איזה יום היום או מה עשיתי היום ורק אחרי כמה רגעים זה עובר . ממש מבהיל ומלחיץ אותי המצב הזה. בעבר זה היה קורה לעיתים רחוקות בשנת צהריים והיום זה קורה גם באמצע הלילה ולפעמים בבוקר כשאני בדיוק מתעוררת משינה עמוקה.

שלום, אכן זהו העירוב של שינה ועירות. ואכן מלחיץ לפרקים אך ללא סיבה. תלוי בשלב השינה ממנו את מתעוררת. בברכה ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות