ריטלין לבעלי רקע חרדתי

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

15/08/2018 | 12:44 | מאת: דוד

שלום,אני בן 22 בעבר סבלתי מחרדות קלות ונטלתי ציפרלקס 10 מ ג במשך שנה וחצי כיום הפסקתי עם הכדור (לפני 8חודשים) ולאחר טיפול c.b.t החרדות נעלמו לגמרי כמעט.אני מעוניין כעת לקחת ריטלין שאלתי את הפסיכיאטר לגבי ריטלין והוא לא המליץ בגלל העבר החרדתי.אך שמעתי שישנם כדורים אחרים שיכולים לעזור או ריטלין במינון נמוך.מה דעתך?

זה לא בדיוק נושא הפורום אך אענה בקצרה- הפרעות קשב וריכוז כרוכות פעמים רבות עם הפרעות נוספות בינהן הפרעות חרדה. ההנחיות הן לא "לא לטפל" אלא לטפל בכל ההפרעות הקיימות. נכון שתרופות להפרעות קשב וריכוז עלולות להחמיר הפרעת חרדה אך יש לטפל גם בה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות