רעשים בשינה, עייפות ויקיצות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

19/05/2018 | 14:02 | מאת: דוד

שלום רב, האם רעשים בשינה עלולים לגרום לעייפות ביום למחרת גם אם לא מרגישים שהשינה הופרעה? למשל אם לא מתעוררים מהרעשים, אולי בכל זאת נגרמות יקיצות שלא מרגישים בהן? בתודה

שלום רב, לגבי הרעשים עצמם לא הוכח שהם עלולים להביא לבעיה. אבל- לעיתים קיימות יקיצות שהן התעוררויות הקצרות מ15 שניות, שלא זוכרים אותן בהמשך ובמידה ואלו קורות, בתגובה לרעשים למשל, הן בהחלט עלולות להביא לעייפות במיום למחרת. ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות