היד נרדמת בזמן שינה על הצד

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

09/04/2017 | 02:50 | מאת: רון

שלום בן 42 אני ישן על הצד, וקורה לי לא מעט שהיד נרדמת (אני מרגיש את ההירדמות בעיקר בכף היד), וזה מעיר אותי מהשינה, יש גם אלמנט של כאב ביד. מה הסיבה לזה? זה דורש בירור/טיפול? מה שמוזר לי שזה קורה לא ביד שעליה אני ישן, אלא ביד שלכאורה משוחררת וללא לחץ. מה ההגיון והסיבה לזה? תודה

שלום, מציעה לבצע צילום רנטגן של ע"ש צווארי. אבל כדאי לזכור שאינך יודע על איזה צד אתה ישן אלא רק על איזה צד אתה נרדם..... יום טוב ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות