עייף ביום ועירני בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

14/03/2017 | 22:24 | מאת: עייף ביום ועירני בלילה

היי אני בן 24 עובד בחברת היי טק יש לי בעיית שינה כבר המון זמן, אין לי מושג מאיזה שלב בחיים זה התחיל, אני קם בבוקר באיזור 8 עייף מאוד, לאורך כל היום מתקשה מאוד לתפקד ולהיות מרוכז, ולאורך כל היום אני מאוד מאוד עייף. ואז כשמגיע הלילה, אני מקבל אנרגיות נהיה מאוד עירני ומתקשה לישון, אני מניח את הראש בסביבות 11 בלילה, מסתובב לפה ולשם, אך מצליח להירדם רק בסביבות 2-3, וכך זה קורה בכל יום.

פנה לרופא שינה לאבחון מדוייק וניתן לטפל בברכה ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות