שינה סטורציה והמטוקריט

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

17/01/2017 | 23:39 | מאת: ron

שלום האם יש קשר בין רמות סטורציה לא תקינות ( 94 ומטה ביום) לבין המטוקריט גבוה בדם? וא"כ, מה הסיבה לכך? ואיך ניתן לאבחן את הקשר ביניהם? שאלה נוספת, וללא קשר לשאלה לעיל, דום נשימה חסימתי בשינה משפיע על רמות ההמטוקריט בדם? רמה של המטוקריט בסביבות 55.00 יכולה להיות מוסברת ע"י אחת מהאופציות דלעיל? תודה

שלום רב, התשובות לשלש השאלות ששאלת הן :"כן" כדאי להתייעץ בהקדם עם רופא משפחה ורופא ראות. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות