אנברל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

10/11/2013 | 00:35 | מאת: טלי

בתי בת 12 מטופלת שנתיים באנברל עם הטבה משמעותית בדלקת מפרקים. לאחרונה, כבר חודשיים מרגישה לא טוב, חיוורת, מתלוננת על בחילות וכאב בטן עליונה. בדיקות דם תקינות, הליקובטור תקין, תפקודי בלוטות תקין. מה זה יכול להיות?

טלי שלום, פחות סביר שהתופעות הללו נגרמות ישירות מהתרופה כיוון שביתך מקבלת אותה כבר שנתיים אולם הייתי ממליץ להמשיך את הבירור ולהתייעץ כמובן גם עם ראומטולוג הילדים שלכם. בברכה, ד"ר גיל אמריליו

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים