תרומת כלי נגינה לילדים חולים Blue Star Connection

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

31/07/2013 | 23:57 | מאת: אלינור

שלום, שמי אלינור צאיג ואני פונה אליכם בשם הארגון האמריקאי The Blue Star Connection. The Blue Star Connection הוא ארגון אמריקאי ללא מטרות רווח שמטרתו לספק כלי נגינה ונגישות למוזיקה עבור ילדים ובני נוער החולים במחלת הסרטן ומחלות סופניות אחרות. פעילותנו עד היום הביאה לכך שהצלחנו לעזור למאות ילדים, ולספק ציוד מוזיקלי למעל 52 תכניות טיפול מוזיקליות בילדים חולים, בבתי חולים בכל העולם. אנו קוראים לכם לעזור לנו לפתח את פעילותנו גם בישראל. עד היום סיפקנו גיטרות, גיטרות בס, מפוחיות, כינורות, קלידים, חלילים ומערכות תופים ליותר מ-220 ילדים חולים. אנחנו פועלים ב-52 מדינות בארה"ב, ואנחנו מעוניינים להתרחב ולפעול במדינות מכל העולם, כשישראל היא מוקד שהוא בחשיבות עליונה. אתם מוזמנים לצפות בוידאו הזה לעוד פרטים: http://www.youtube.com/watch?v=N-VjAY_F6PU תודה רבה, המון בריאות ושלוה, אלינור

מצטרף. בהצלחה.

01/08/2013 | 11:49 | מאת: אלינור

תודה ד"ר גיל, אם יש ברשותך פרטים של אנשי קשר רלוונטיים או מטופלים רלוונטיים אשמח להתקדם ולהציע להם באופן אישי להיות חלק. תודה

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים