עזרהה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

22/03/2013 | 19:31 | מאת: Viki

אתמול בשלוש בבוקר מתעורר משינה(בפעם המי יודע כמה בזמן האחרון..לאחר שכף יד שמאל נרדמה ממש ונראית מנותקת מהזרת שפונה שמאלה לאחר כמה ניעורים התחושה והתזוזה חזרו אך עדיין ניכר חוסר התחושה ביד זה קורה לי המון בזמן האחרון ולפעמים בשני הידיים ואף באצבעות האוב המכריע הוא בלילה וזה מעיר אותי משינה. סובל מקפיצות שרירים בגוף במיוחד בשוקיים ובידיים וגם לרוב במנוחה וזה קבוע,אף סתום עם נזלת מיימית קרוב לשבוע וחצי קושי לקחת נשימות עמוקות,סחרחורת וחוסר יציבות בזמן עבודה או מאמץ,תשישות קבוע.בעת קינוח האף הסתום יש לי תחושה שיש בלוטה שחוסמת לי את דרכי הנשימה לרגע,מידי פעם דפיקות לב מורגשות ומואצות בעליה של עשר מדרגות,איזור הגרון גם מגרד לי לרוב ואני עושה רעשים של לקיחת רוק כדי לגרד את הגירוי שלפעמים מלווה בהתכתשות ונזלת שקופה ,אחרי MRI מוח,אימגי,בדיקת נוירולוגים,בית חולים,ומנוחה,ובדיקות דם כולל בי 12 שיצאו ללא ממצא חריג לטענת הרופאים אין אני פשוט בסוג של נואשות העל התחיל לפני 4 שבועות בכאב ראש שורפים,סחרחורות,וזרמים בצוואר מבקש עזרה והמלצה לאן עוד לפנות אתם הכיוון היחיד שלי...אגב הופיע לי פריחה בגב לפני כל הבאלגן

ויקי שלום, לא ציינת את גילך. התלונות שציינת רבות ובהחלט ניכר כי משפיעות על איכות חייך. לא ניתן לענות על שאלות אלו ללא פגישה מעמיקה הכוללת שיחה מפורטת ובדיקה גופנית מקיפה. רק אז ניתו יהיה להתקדם בתוכנית הבירור ולהציע טיפול. אני מציע כי בשלב זה תפני לרופא המטפל שלך לשם ביצוע הפעולות שפורטו. במידת הצורך הוא יוכל להפנותך למומחה הרלוונטי. בברכה, ד"ר גיל אמריליו

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים