רמת המוגלובין

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

27/01/2013 | 16:46 | מאת: קסם

שלום דר בני בן שנה וחודש עבר לאחרונה בדיקות דם בעקבות מחלות ילדים שעבר ובדיקת המוגלובין בגיל שנה. רופאת הילדים שמה לב שבארבעת בדיקות הדם האחרונות כולל אלו שהגיעו היום רמת המוגלובין שלו עולה מבדיקה לבדיקה משמעותית ללא סיבה מבחינתה. היא אמרה לי שתיתן לי הפניה לבהח לרופא ראומטולוג ושאתייעץ איתו. רציתי לשאול אותך איזה סיבה יש לרמת המוגלובין לעלות כך במיוחד שהילד סרבן של מאכלים עשירים ברזל ובכלל(מרק עוף פרות וכו) הודה לך על תשובתך הכנה. תודה רבה.

שלום קסם, לא ברור לי המקרה, ומה מחשבותיה של רופאת הילדים (האם היא התכוונה לרופא המטולוג??). בברכה, ד"ר גיל אמריליו

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים