הודעה דחופה לדר גיל אמריליו פאפא

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

09/11/2016 | 17:52 | מאת: אלה

גיל שלום. ביקרנו לפני שבועיים במרפאה אצלך בשניידר ובני בן השנתיים כנראה אובחן בפאפא, אמרת שעם ההתקף הראשון ניתן סטרואידים ונדע אם אכן זה זה. ביום ראשון האחרון היה חום בבוקר, הרגשנו אולי מגיע ההתקף, נתנו את הסטרואידים ותוך שעתיים הוא הרגיש מצוין. אך אתמול בלילה שוב חום גבוה שנמשך עד עכשיו, ומטופל רק בנרות אקמולי ונורופן מכיוןן שאתה איננו במרפאה, ואנחנו לא יודעים אם זה הגיוני שיש שוב התקף אחרי יומיים- -שלושה והאם לתת שוב סטרואידים. אולי החום ממקור אחר. מבחינת התאריכים זה בול 3 שבועות כמו שהגיע תמיד

אלה שלום, ראשית התנצלות על העיכוב בתשובה. ניתן ורצוי ליצור קשר עם המרפאה לשאלות דחופות. בברכה, ד"ר גיל אמריליו - ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים