רגישות לקור ילדה בת 9

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

21/05/2023 | 12:49 | מאת: שרון

שלום דר', הילדה שלי, כך נראה, רגישה לקור. ברגע שנחשפת למים קרים (מעין, בריכה, חרמון) היא מתחילה להיות אדומה ויש לה נפיחות בעור. זה קצת מגרד לה. רציתי לשאול האם זה מסוכן? האם זה מראה על משהו אחר? אני חושדת בברזל כי היא גם קטנטונת. מה הסיכון? יש משהו מונע? או לחיות ולהקפיד איתה על חום הגוף? תודה רבה מראש,

שלום שרון, נשמע כי מדובר בתגובה אלרגית לקור. ממליץ להתייעץ עם אלרגולוג ילדים. בברכה, פרופ' אמריליו - ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים