כאב בלתי נסבל עקב דיסקיטיס לאחר ניתוח קיבוע חוליות לעקב הרס L1 L2.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

25/03/2023 | 16:00 | מאת: ילנה

שלום רב . אני סובלת מכאבים גב בעקבות זיהום דיסקיטיס לאחר ניתוח קיבוע חוליות . כאב הוא בלתי נסבל עם הקרנה לרגל שמאל .אנני מסוגלת לשבת ולתפקד . כאב מחמיר בישיבה או עמידה ומוקל השכיבה . מטופלתבאנטביוטיקה דרך הוריד .לכלבים בטרג ין 10 מג פעמיים ביום ואוםטלגין 1 גר 3 פעמים ביום . לפי הצורך לוקחת אוקסיקוד 4 מג רופא המליץ עד 3םעמים ביום כל 8שעות אבל הוא עוזר לי רק ל3-4 שעות בלבד . איזה טיפול לקחת כדי לשכך כאבים שאוכל לתפקד ומה עלי לעשות ? בתודה מראש על העזרה .

ילנה שלום, צר לי על כאבך. אנא פני לפורום המתאים (אורטופדיה) ופני לרופא המטפל שלך. בברכה, פרופ' אמריליו - ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים