חום לילדה בת 5 בתדירות קבועה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

12/02/2023 | 12:30 | מאת: תהילה

שלום הבת שלי בחודשיים האחרונים העלתה חום במשך יום יומיים שמתי לב שזה קרה לה 3 פעמים בהפרשים של 22 יום , מלבד חום לא התלוננה על עוד משהו (רק כאב ראש קל) אציין שהיא הייתה חשופה לחולה קורונה בפעם הראשונה ( אבל יצאה שלילית בבדיקות הביתיות) האם יש צורך לפנות לרופא מומחה בעניין?

שלום תהילה, לא ציינת בת כמה ביתך. מחלות חום שכיחות בפעוטות במיוחד בתקופת החורף. פעמים רבות יש "מקור" לחום (או סיבה לחום) שמרמז על מחלה זיהומית (שיעול, נזלת, שלשול וכו'). לכן - חשוב הקשר עם רופא הילדים. במידה ויתעורר חשדו. הוא (או היא כמובן) יפנו אתכן להמשך בירור. בברכה, פרופ' אמריליו - ראומטולוג ילדים

12/02/2023 | 13:23 | מאת: תהילה

הילדה בת 5, כמו שכתבתי אין שום סימפטומים נוספים והחום בדר״כ עובר אחרי יום אחרי מתן נורופן היא גם צליאקית , יכול להיות שיש קשר?

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים