פאפא דלקות גרון עם תפליט

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

08/01/2023 | 14:31 | מאת: אור

מאז שאני ילדה היו לי דלקות גרון קשות עם תפליט על השקדים.טופלתי בראפאפן.לא תמיד היה משטח חיובי אבל תמיד אנטיביוטיקה השנה יש לי דלקות כל חודש.התחלתי פחות לקחת אנטיביוטיקה כי המשטחים שלילים. אבל תמיד תפליט עם כאבי שרירים חום לא גבוה מאוד אבל הרגשה קשה יכול להיות שיש לי פאפא? איך אדע? מה ניתן לעשות? זה ממש פוגע לי באיכות החיים אני בת 31 אמא לשניים כל חודש זרוקה כמה ימים בגלל הגרון

שלום אור, בהחלט קיימת מחלת פאפא במבוגרים ואם האבחנה אכן נכונה - אז ניתן גם לטפל בהצלחה. מציע להתייעץ עם מומחה בתחום. בברכה, פרופ' אמריליו - ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים