לא יודעת לאיזה מומחה לקחת את הבת שלי

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

11/07/2022 | 17:15 | מאת: גלית

הבת שלי בת 16.5, סובלת מכאבים באחת הרגליים שלה, הכאבים מלויים בכתמים אדומים שהופכים עם הזמן לכתמים כחולים. הכאבים באים בהפתעה בכל פעם מחדש וכך גם הכתמים, לקחתי אותה לבדיקת כלי דם והבדיקה תקינה, אשמח אם מישהו יוכל ליעצץ לי לאיזה מומחה ללכת? לאיזה תחום ברפואה תודה מראש

גלית שלום, האבחנה המבדלת מהפרטים שסיפקת נרחבת. הייתי מברר ראשית אצל רופא הילדים כדי שיכוון אותך וייראה גם מה דחיפות המקרה. הוא יוכל לכוון אותך גם לדיסיפלינה הרצויה. בברכה, פרופ' אמריליו - ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים