סיסטמיק jia לאחר 3 שנים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

20/04/2022 | 21:43 | מאת: דידי

ביתי אובחנה ב-sjia לפני 3 שנים. טופלה בסטראודים,החלימה,הטיפול הופסק והמחלה לא חזרה.האם זה יכול לחזור?

שלום דידי, המחלה יכולה לחזור אך הסיכוי לכך קטן ככל שעובר הזמן. בברכה, פרופ' גיל אמריליו - ראומטולוג ילדים

24/04/2022 | 13:47 | מאת: דידע

תודה על המענה. רק רציתי לחדד את השאלה- היא נמצאת כבר 3 שנים ללא מחלה פעילה,ללא תסמינים וללא טיפול רפואי. עדיין יש סיכוי שיחזור?

24/04/2022 | 14:26 | מאת: דידי

שלום פרופ׳ קיבלתי מייל שענית לי אבל אני לא רואה את תגובתך באתר. אשמח שתשלח לי שוב. תודה.

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים