כאבים אצל ילד במפרקי הירכיים חוזרים כל פעם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

08/12/2021 | 18:10 | מאת: NOT_FOUND

שלום.ילד בן 7 עם דלקת מפרכי ירכים. עשינו MRI יש דלקת,יש בצקת בפרכי ימין-היה לנו תור לזריקה סטרואידים,בעוד שבוע התחילו כאבים ברגל סמול ולא ברגל הימין,רופא אמרה לשתות פרדניזון 20 מל במשך חודש.מה לעשות?

שלום רב, הסיפור הקליני ותשובת ה-MRI שציינת אינם ברורים, אני מציע להתייעץ עם ראומטולוג ילדים בהקדם. בברכה, פרופ' גיל אמריליו - ראומטולוג ילדים

12/12/2021 | 19:54 | מאת: יש תור קרוב לראומטולוג ילדים בשנידר רק במאי חודש

שלום רב, אני שמחה ללכת לראומטולוג ילדים בהקדם,אבל יש תור רק במאי חודש דרך קופת חולים בבית חולים שנאיד

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים