חשד לוסקוליטיס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

15/10/2021 | 12:40 | מאת: אוסנת

שלום דוקטור בתי נמצאת בבירור של גושים וקשריות ריאתיות ועלה חשד שאולי מדובר בוסקוליטיס .לפני כמה ימים קיבלתי תוצאות CT שבו הגושים נעלמו כמעט לחלוטין . האם הדבר שולל וסקוליטיס או שוסקוליטיס יכול לעשות קשריות שנעלמות לבד ואולי חוזרות בהמשך תודה רבה

שלום אוסנת, מדובר בשאלה קלינית מורכבת הדורשת התייחסות לפרמטרים רבים (הופעת תסמינים, בדיקות מעבדה, ממצאים בבדיקה גופנית וכו'...). הייתי מפנה את השאלה לראומטולוג הילדים המטפל. בברכה, פרופ' אמריליו - ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים