חיסון קורונה לבתי בת 11.5

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

11/10/2021 | 21:01 | מאת: דלקת מפרקים של הילדות

שלום רב היום אושר עי הראומוטולוג לקבל חיסון, מטופלת ביומירה, האם יש סיכון בלחסן, האם לבדוק שהחיסון ייצר נוגדנים,אינה הולכת לביהס תודה רחל

שלום רב, ממחקרים שהצטברו בארץ ובעולם, מטופלים ביומירה אינם בסיכון ייתר לסיבוכים של החיסון לקורונה בהשוואה לשאר האוכלוסיה. המלצתנו היא לחסן לכשייתקבל האישור ממשרד הבריאות עבור גילה. בברכה, פרופ' גיל אמריליו - ראומטולוג ילדים

12/10/2021 | 16:15 | מאת: רחל

תודה רבה על המענה,אושר לה עי הראומוטולוגית שלה,מהסיבה שהיא לא הולכת לביהס, ובנוסף האם אפשר לתת לה יומירה באותו שבוע של החיסון תודה

מטופלים ביומירה אינם יכולים לקבל חיסונים חיים מוחלשים אולם החיסון כנגד וירוס הקורונה אינו כזה. אין צורך לבדוק בדיקת וגדנים. לגבי הסיכון - אנא ראי תשובתי הקודמת. בברכה, פרופ' גיל אמריליו - ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים