Ebv igm חיובי בכל הבדיקות בשנתיים האחרונות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

22/08/2021 | 22:01 | מאת: אמא

שלום רב ביתי בת 12 . בשנתיים האחרונות נלקחו לה בדיקות ebv ו cmv בעת מחלות חום עם אופי ויראלי . המוזר ש ebv igm ב 4-5 בדיקות תמיד חיובי בעוד ה igg תמיד שלילי CMV גם igg וגם igm שלילי . מניחה כי לא תתכן מחלה פעילה ללא עליית  Igg מאחר וזה חוזר על עצמו , מניחה שגם לא טעות מעבדה. . על מה זה מעיד האם צריך לבדוק משהו נוסף ? האם מרמז על משהו לא תקין ? רופאות הילדים אפילו לא שמות לב לחזרה של הבדיקה . שאלתי כבר מספר פעמים ללא מענה תודה רבה

שלום אמא, פורום זה עוסק בשאלות הקשורות לתחום ראומטולגיית ילדים. מציע לפנות פורום מחלות זיהומיות. במכתבך לפורום זה, אנא צייני גם את הערך EBNA. בברכה, פרופ' גיל אמריליו - ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים