כאבים בקרסול ילדה עם sjia

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

08/02/2020 | 07:27 | מאת: דידי

שלום. הבת של בת 3.5 אובחנה בספטמבר עם sjia. היא במחלה לא פעילה מאז נובמבר,והופסק הטיפול בסטרואידים בדצמבר ומאז ללא תסמינים ובדיקות מעבדה תקינות. ביומיים האחרונים היא מתלוננת על כאבים בקרסול ימין בעת דריכה והולכת על צד כף הרגל,הכאב בא והולך. מה עושים? זה סימן שהדלקת חוזרת? תודה

שלום דידי, ייתכן ומדובר בהתחלה של התלקחות. מציע לפנות לראומטולוג הילדים המטפל לצורך ייעוץ. בברכה, ד"ר גיל אמריליו - ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים