בדיקת רמת נוגדנים של יומירה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

04/09/2019 | 17:05 | מאת: שרית

שלום לך עשיתי בדיקת דם של רמת נוגדנים של יומירה והתשובה שיצאה היא: בראשון רשום לי יומירה- 0.15 ובשני יומירה ab 366.66 מה זה אומר?

שלום שרית, זה תלוי כמובן במעבדה המבצעת, במחלה בעטיה את מקבלת את הטיפול ובדרגת פעילותה. ככל, בדיקת הרמות והנוגדנים נועדו לענות על השאלות - האם המינון התרופה עבורך יעיל והאם הגוף לא פיתח נוגדנים נגד כנגד התרופה כך שהורידה את יעילותה. ממליץ להתייעץ עם הרופא ששלח את הבדיקה. בברכה, ד"ר גיל אמריליו - ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים