תלונה חוזרת ונשנית על קור בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

19/09/2012 | 00:33 | מאת: הילי

בני בן 5מתלונן כמעט מדי יום (בחודשיים האחרונים שהם חודשים שמאוד חם) על כך שקר לו בכפות הרגליים והוא מבקש לגרוב גרביים ברצוני לציין שזה קורה בלילה כשהוא עולה למיטה לישון. אודה על תשובתך.

שלום הילי ותודה על פנייתך לפורום. מקריאת דברייך לא נראה כי מדובר בבעיה ראומטולוגית אולם יש לברר האם בנך בריא בד"כ, האם זוהי התלונה היחידה, האם הוא חש כך גם במשך היום (לדוגמא במזגן), האם יש שינוי גם בכפות הידיים, האם יש שינוי צבע של כפות הרגליים בחשיפה לקור? אני מציע שתיקחי אותו לרופא הילדים שלו. לקיחת סיפור המקרה ובדיקה גופנית ע"י רופא הילדים תיתן לך תשובה מהירה ומדוייקת. בברכה, ד"ר גיל אמריליו

19/09/2012 | 20:55 | מאת: הילי

אין לו שום סימפטום נוסף למעט הקור בכפות הרגליים בשעות הלילה אשמע לעצתך ואקח אותו לרופאת המשפחה. תודה והמון בהצלחה לך.

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים