גירוד בתי שחי לילד בן 10

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

24/08/2017 | 13:34 | מאת: אמא מודאגת

שלום, בני בן ה 10, מתגרד מזה זלושה חודשים בשעות ערב בבתי שחי וניתן לראות בזמן הגירו בלוטות מוגדלות, כמ ו עקיצת יתוש, ככל שמגרד יותר יותר נפוח. עובר תוך שעה לאחר שטיפה במים, או קרמים עם סטרואידים שקיבל, או קרמים נגד אסטמת עור. הכל עובד. בבוקר קם כמו חדש. אלרגולוג ילדים טוען שזו לא אלרגיה, סידרת בדיקות דם מקיפה הראתה רק סטייה בrebosom ab p, חורג מהגבול העליון. האם אפשר להסביר לי מה זה הבדיקה הזו. היא מופיעה ליד רשימת בדיקו, לנוגדנים של מחלות אוטו אימוניות וזה ממש הלחיץ אותי. האם יש הסבר אחר לתופעה שאני מתארת? הורמונלי אולי? ממש אובדת עצות איך אפשר לעזור לילד

שלום לאמא המודאגת, סביר להניח שנלקחה בדיקה בשיטת ביופלקס. בשיטה זו יש הרבה תוצאות חיוביות כוזבות (או במילים אחרות פשוט תוצאות לא אמיתיות). תוכלי לדון על כך עם רופא הילדים שלך. בברכה, ד"ר גיל אמריליו - ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים