צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

18/12/2016 | 01:27 | מאת: נור

שלום ד"ר סקרן , ד"ר אני שוקלת 121ק"ג וממשיך לעלות והגובה שלי 163 ס"מ בת 19 שנים, אני עייפת מבחינה נפשית ומבחינה פיזית יש לי כאבים מאוד מאוד חזקים בגב התחתון וברגליים כל יום אני בוכה על מה שעשיתי בעצמי

נור שלום, נשמע שאת סובלת מהמצב בו את נמצאת וזקוקה לעזרה וכן לתמיכה נפשית. המלצתי אליך היא לפנות לדיאטנית על מנת לנסות ולסדר את הרגלי האכילה שלך. במידה ואת מעוניינת לעבור ניתוח קצור קיבה תוכלי לפנות במקביל גם לרופא המשפחה ולהתחיל בסדרת בדיקות לקראת הניתוח. חשוב מאוד שתהיה לך תמיכה נפשית ותמיכה בסביבת המשפחה היות והניתוח אינו תהליך פשוט. בהצלחה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה