ויטמינים לאחר ניתוח מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

08/09/2016 | 20:18 | מאת: tti

שלום, אני שבועיים אחרי ניתוח מעקף קיבה, לפי ההנחיות שקיבלתי עלי ליטול ויטמינים מעתה ואילך, אולם בשלושה החודשים הראשונים עלי להשתמש בויטמינים של ילדים (בכמות מותאמת למבוגרים). אני ממש סובלת מהכדורים המתוקים האלה, ומדובר בכמות ממש גדולה. האם אני יכולה לקחת כדורי ויטמינים של מבוגרים? זה ממש סבל עבורי... תודה

שלום, יש הרבה סוגים של מולטיויטמין, בנוסף אפשר לקנות ויטמינים בהרבה צורות. אין בעיה להשתמש בכל סוג מולטיויטמין בקפסולה, כדורים, לעיסה או מציצה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה