קצב ירידה איטי מאד

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

03/09/2016 | 23:54 | מאת: משורוולת טריה

בת 37 עברתי ניתוח שרוול לפני 4 שבועות בשבוע ראשון ירדתי כ5 קילו. ובשלושת השבועות האחרונים ירדתי רק 3 קילו. אני מאד מאוכזבת. חשוב לציין שאני חשה טוב לא מרגישה כאבים או בחילות והקאות. אוכלת כמויות קטנות אבל טועמת כמעט מכל סוג של מזון. עדיין לא התחלתי במאמץ גופני כלשהו. מה עלי לעשות כדי להגביר את קצב הירידה?

שלום, בחודש הראשון לאחר הניתוח אופייני שישי ירידה מהירה ואז מצב של האטה או עצירה בירידה במשקל הנמשכת שבוע-שבועיים. לאחר מכן ובמידה ואוכלים בצורה נכונה ומאוזנת ושותים מספיק הירידה תחזור לקצב המתאים לך. נהדר שאת חשה בטוב ומצליחה לאכול. חשוב שתפגשי עם דיאטנית בריאטרית שתתאים לך תזונה נכונה וויטמינים. אפשר להתחיל בפעילות גופנית אירובית כמו הליכה או אופניים, ובהינתן אישור רופא ניתן להתחיל פעילויות נוספות.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה