ניתוח לסוסל מתסמונת APLA

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

22/08/2016 | 19:17 | מאת: יעקב

אני בחור צעיר (28) סובל מהשמננת יתר ורציתי לעשות ניתוח שרוול לאחר סדרת בדיקות מתישה הגיעתי לרופא המאשר מטעם קופת החולים והא אמר לי שיש נתוני קרישה בעייתיים ושלח להמשך בירור אצל המוטולוג ההמוטולוג אבחן אותי כסובל מתסמונת apla והמליץ על טיפול הקלקטן 60 מ"ג למשך חודש אך הרופא המאשר המליץ לי שלא לעבור את הניתוח כיוון שהוא כרוך בסיכון רב של דימומים לאחר הניתוח (שכיחות של 5%) הרבה אנשים ששמעו על זה כולל רופא המשפחה שלי התפלאו ואמרו לי שבכל מקרה לוקחים מדללי דם לפני הניתוח לכן ההיתי שמח לשמוע דעות נוספות

שלום, קלקסאן 60 מ"ג פעם ביום יכול להגביר את הדימום בזמן הניתוח ולאחר הניתוח. אפשר לעבור את הניתוח, כמובן צריך בניתוח ללהשתמש בחומרים המוסטטים ודבק ביולוגי בכדי להקטין את הדימום. בברכה ד"ר סקרן

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה