שרוול קיבה חוזר

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

28/07/2016 | 15:39 | מאת: חנאן

שלום.. לפני 6 שנים עשיתי ניתוח שרוול וירדתי כ 38 קילן, בשנה האחרונה עליתי אותם בחזרה. האם אפשר לעשות שרוול עוד הפעם או רק ללכת על מעקף קיבה?

חנאן שלום, הקריטריונים לניתוח בריאטרי חוזר הם BMI מעל 30.לגבי סוג הניתוח זו סוגיה רפואית שהמנתח יחליט לאחר פגישה איתך. כדי לעבור ניתוח חוזר עליך לעבור ועדה בריאטרית. הועדה תרצה לבדוק את ההתאמה והמוכנות שלך לניתוח חוזר, ולכן חשוב מאוד שתהיי במעקב דיאטנית. הדיאטנית תוכל לעזור לך לשנות את הרגלי האכילה שלך כיום, ובמידה ותחליטי לעבור ניתוח נוסף, להגדיל את סיכויי ההצלחה שלך לאחריו. בהצלחה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה