אוכל אחרי מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/06/2016 | 21:10 | מאת: עינבר

אני שבוע אחרי מיני מעקף מה כמות המזון שמותר לי לאכול ? אני אוכל 100-110 גרם של חלבון ולא מרגיש שנגמר לי המקום אני מחפש איזה נקודת עצירה .מהי?

בשבועות הראשונים לניתוח נותנים לרוב טווח של כמות המזון שהוא בין חצי כוס לכוס חד פעמית, אך הכמות משתנה בין אנשים ותלויה גם בסוג ומרקם האוכל, קצב האכילה, סבילות אישית ועוד. חלק מהאנשים לא ירגישו את נקודת העצירה בשלב המזון הטחון, אך היא תהיה ברורה יותר לאחר המעבר למזון מוצק. אחרי הניתוח חובה להיות במעקב של דיאטנית בריאטרית, אנא קבע תור בהקדם. בהצלחה, יפית.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה