ארבעה חודשים וחצי אחרי מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

19/06/2016 | 07:49 | מאת: קוקי

התחלתי במשקל 89, נותחתי אצל דר סקרן המדהים. הוצאתי טבעת ונותחתי מיני בייפס. ירידה של 24 קג.אמרגישה טוב ,אוכלת הכל. עושה ספורט ומרוצה מאוד. די נתקעתי במשקל. מבחינת הניתוח הייתי צריכה להוריד 22, ליעד האישי עוד 7 קג,ועכשיו תקועה במשקל. עולה חצי קילו יורדת חצי קילו. נע בין 66-65.5 מרגיז. אצליח לרדת עוד? זה קורה לכולם ?

כדי לדעת מה המשקל האידיאלי אליו את יכולה להגיע ומדוע את תקועה במשקל עליך לקבוע פגישה עם דיאטנית בריאטרית. ניתוח מיני מעקף קיבה הוא ניתוח בו יש תת ספיגה גדולה מאוד ואת חייבת להיות במעקב תזונתי כדי למנוע חסרים תזונתיים וסיבוכים. אנא התקשרי לקביעת תור לדיאטנית במרפאה של ד"ר סקרן 03-7645444.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה