חמישה חודשים לאחר מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

14/05/2016 | 22:14 | מאת: מנותחת

5 חודשים לאחר מיני מעקף. מזה כמעט שבוע בכל פעם שאני אוכלת (ואני לא אוכלת כמויות גדולות) יש לי כאבים חזקים ברום הבטן שמלווים בבחילות וכאבי ראש שמאוד מחלישים אותי. מה עליי לעשות? מרגישה שמשהו לא בסדר.

שלום לך, שיש בעיה פונים לרופא המנתח לבדיקה. יש מספר סיבות: 1- אבנים בכיס מרה 2- דלקת בקיבה 3- כיב באיזור השקה בשלב זה צריך לקחת לוסק 20 מ"ג פעם ביום ולהתרחק באופן מוחלט מהמתוק ולהגיע למרפאה

29/05/2016 | 03:51 | מאת: מנותחת

יותר מאשמח לשוחח איתך ולקבל הכוונה מכיוון שאתה הרופא המנתח שלי.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה