האם אפשר עוד לעשות עוד ניתוח?

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/04/2016 | 12:46 | מאת: רעות

היי בת 31 לפני 10 שנים עברתי מעקף קיבה..ירדתי יפה במשקל במהלך השנים 56 קילו... והצלחתי לשמור לפני שנתיים ילדתי בניתוח קיסרי ובהיריון העליתי יותר מ40 קילו... הצלחתי לרדת בערך20 קילו אבל כבר 5 חודשים תקועה ומשמינה התיאבון רק מתגבר ..אני ממש פוחדת לחזור למימדים הקודמים שלי..השאלה שלי אם יסכימו להכניס אותי שוב לניתוח על מנת להקטין שוב את הקיבה הbmi שלי כבר 31.2! בבקשה עזרתכם

הקריטריונים לניתוח בריאטרי חוזר הם BMI 30-35. עליך לעבור ועדה על מנת לקבל אישור לניתוח. פני לרופא המשפחה שלך על מנת לקבל הפניה להמשך הבדיקות.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה