יש מישהו שסבל מדלף אחרי ניתוח?

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

16/03/2016 | 14:12 | מאת: ליז

שלום בעלי נותח ניתוח שרוול לפני שלושה חודשים חזרנו לאשפוז כבר 3 פעמים הוחזר נקז בכל פעם והוציאו אותו כי ההפרשות ירדו לכמות של 20 CC אנחנו כבר מותשים מכל התהליך אשמח אם תוכלו ליצור איתנו קשר לאנשים שכבר עברו את התהליך והסתבכו עם דלף כדי לשמוע חוויות אישיות ולהתעודד נא כתבו לי בבקשה מס' טלפון או מייל לפרטי [email protected] תודה רבה רבה

שלום השאלה למי? למנהל הפורום או לאנשים שסלבו מדלף? במידה ואת רוצה לדעת על הדלף, סיבות וטיפולים אשמח לעזור

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה