מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

13/03/2016 | 21:28 | מאת: לבנה

לפני חודשיים עברתי מיני מעקף והירידה מאוד איטית אוכלת לפי הכללים אבל תקועה במשקל לעומת חברות שירדו בחודשיים הראשונים 23 קג האים משהו לא תקין בניתוח שלי?

לבנה שלום, הניתוח לא עובד לבדו, את חייבת להיות אצל דיאטנית בריאטרית כדי להבין אם את מתנהלת נכון וכדי להשיג את הירידה המקסימלית במשקל, ובעיקר כדי ללמוד לשמור על הירידה גם בטווח הארוך תוך כדי אכילה שמאפשרת איכות חיים והנאה. מוזמנת להתקשר לקביעת פגישה אצלי במלב"י 03-7645444. בהצלחה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה