בעיות בקיבה אחרי ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

08/03/2016 | 15:37 | מאת: ענת.

שלום. אני 18 שנים אחרי ניתוח טבעת שהיה בזמנו מוצלח למדי. אחרי ct שעברתי לבירור בעיה ראיתי בהערות שהאזור בו נמצאים הקליפסים "מנוון" לפי הגדרות המפענח. האם קיימת סכנה של קריסת כל האזור הסגור בקליפסים ונתק בין שני חלקי הקיבה? אציין שאני סובלת כבר יותר מעשרה ימים משלשולים בלתי מוסברים ששום דבר לא משפיע עליהם. אודה לתשובה בהקדם.

שלום הניתוח שעברת הוא לא מסוג טבעת אלה ניתוח SRVG בשיטה פתוחה. קו הסיכות לפעמים נפרץ. אם קו הסיכות נפרץ עולים בחזרה במשקל. אין שופ קשר בין הניתוח שעברת לשלשולים. את צריכה לשתות הרבה ולפנות לטיפול רופא המשפחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה