שאלה לדיאטנית

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

30/11/2015 | 09:11 | מאת: Alex

שלום. 8 חודשים אחרי שרוול. ירידה חזקה. רציתי לדעת מה הכמות של מרק מותר לאכול? וגם איזה סוגים של מרקים.

מותר לאכול את כל סוגי המרקים. הכמות משתנה מאדם לאדם. חשוב לאכול לאט ולעצור בתחושת מלאות נעימה ולא כואבת. בדר"כ 1-2 כפות הגשה של מרק. יש להעדיף מרקים סמיכים שיהוו ארוחה מלאה - למשל מרק עדשים ובטטה או מרקי קטניות אחרים עשירים וסמיכים. מרק צח עם מעט ירקות ימלא רק בנפח אך לא יתן שובע לאורך זמן. בתאבון!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה