ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

13/09/2015 | 22:41 | מאת: michl

סקרן נאסר אני כבר 3 חודשיים אם הקאות שלחת אותי לעשות בדיקה לפני 5 ימים נתנו לי רק מין סירופ לבן כזה לצרבת ו2 כדורים של לנטון יש לי בקע ודלקת בקיבה אני סובלת מכאבים אין אייך ליצור איתך קשר מה עושים במצב כזה הייתי 4 פעמיים במיון וזה כאבים בלתי נסבלים למה לא מאשפזים אותי כדי לקבל טיפול נורמלי זה ממש קשה לחיות ככה בהקאות וכאבים ואני אוכלת ממש מסודר ובקושי יכולה לאכול

שלום, בקע לא כאב כבר כתבתי לך. נא להגיע אלי למרפאה אחרי הבדיקות. אשמח לעזור לך

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה