ניתוח מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/09/2015 | 11:02 | מאת: דלית

ראשית רציתי לדעת האם אתה מבצע ניתוח מעקף קיבה ואיפה שנית רציתי לדעת מבחינת הניתוח של מעקף קיבה, האם הוא יותר קשה מניתוח שרוול. לגבי הזנה לאחר הניתוח במשך כמה זמן אוכלים מזון דליל (כגון מרקים יוגורטים..) ואם צריך לקחת ויטמינים ואיזה

שלום אני מבצעים כל סוגי הניתוחים הבריאטרים המקובלים בעולם כולל ניתוח מעקף קיבה ומעקף קיבה עם השקה אחת (מיני). ברוב העבודות המחקרים החדשים התמותה והתחלואה שווה בין ניתוח שרוול קיבה לעומת ניתוח מעקף קיבה. שאר השאלות נא לפנות ליפית. אני מזמין אותך אלי למלב"י אסותא רמת החייל בתל אביב 037645444

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה